Tenul este o parte a corpului care este agresată pe tot parcursul zilei, de la poluarea din mediu, până la factorii meteo: vânt, diferențe de temperatură, acțiunea produselor cosmetice (creme, machiaj, săpun, produse de curățare etc.) și mai ales în ultima perioadă, masca, care blochează respirația portilor feței.

Tenul reprezintă cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, iar factorii poluanți contribuie la apariția iritațiilor, eczemelor, acneei și a altor afecțiuni.

Curățarea tenului presupune în primul rând îndepărtarea celulelor epiteliale moarte de pe suprafața pielii, și odată cu îndepărtarea lor, se îndepărtează și praful și impuritățile care duc la dilatarea porilor pielii .
Impuritățile din atmosferă blochează porii, si astfel glandele sebacee la suprafața pielii își intensifica activitatea pentru a lupta împotriva infecțiilor si a agenților toxici, interni sau externi. Efectele negative ale agenților externi se vor observa din clipa în care pielea începe să capete un aspect lucios.

De aceea este foarte important să avem o rutină zilnică de curățare a tenului, de 2 ori pe zi, dimineața și seara, folosindu-se pentru aceasta produse speciale.

Curățarea tenului trebuie sa devină o obișnuință, indiferent dacă obișnuiți sau nu să vă machiați.

Vă propunem un ritual de curățare a tenului în trei pași simpli:

  1. Tenul este clătit cu apă. În palmele umede se pune gelul de curățarea Hydra Clear de la Dr. Soleil, după care se masează fața cu vârful degetelor. Spuma de curățarea poate fi folosită și pentru curățarea decolteului și a gâtului.
  2. Clătiți cu apa din abundență. Acordați de 3 ori mai mult timp clătirii, comparativ cu curățarea tenului. Cel mai important este sa îndepărtați în totalitate spuma astfel încât sa nu rămână nici o urma a agenților de curățare pe piele.
  3. Cu un prosop de bumbac se șterge pielea prin tapotare, fără a freca, pentru a nu irita suprafața pielii.

Spălarea feței cu gelul Hydra Clear se poate face simplu și la duș.

Produsul recomandat de Dr. Soleil, gelul de curățare Hydra Clear poate fi folosit de întreaga familie: curăță, purifică și tonifică, îndepărtează celulele moarte și excesul de sebum, curăță porii în profunzime, lăsând un ten neted și luminos.

Compoziția sa are la baza ca principiu activ acidul salicilic, cu rol regulator de sebum.

Nu conține parafine sau parabeni.