Chiar dacă au trecut 30 de ani de când suntem liberi, și ar trebui să gândim ca atare, subiectele “sex” și educație sexuală sunt încă subiecte tabu.

Nu ne-am propus să facem educație în acest sens, dar considerăm că putem ajuta cu cateva sfaturi.

Este simplu sa fii frumoasă nu se referă doar la partea în care ne punem un neglijee cu dantelă după ce am terminat cina și am pus vinul la decantat, așteptand ca povestea de seară să continue în dormitor,

Să fii frumoasă înseamnă să oferi și să primesti plăcere. Una din șase femei suferă de lubrifiere vaginală insuficientă, iar dintre femeile ajunse la menopauză, între 10% și 40% suferă de aceeasi problemă.

Atunci când vaginul nu este lubrifiat îndeajuns, femeia în cauză resimte o senzație neplacută de iritație în zona genitală.

În aceste condiții multe din activitatile zilnice devin mai greu tolerabile, iar contactele sexuale lipsite de plăcere. De fapt, dupa instalarea menopauzei, acest fenomen reprezintă cea mai frecventă cauză a stării de inconfort în timpul actului sexual, simptom numit dispareunie.

Pentru a vă bucura din nou de normalitate, venim în ajutorul vostru cu un produs care nu ar trebui să lipsească din ritualul tau:

Gelul lubrifiant Lubrigel Dr. Soleil este un gel lubrifiant de uz intim, ce restabileste armonia cuplului, făcând actul sexual mai ușor și mai plăcut.

Este un gel pe bază de apa, hypoalergenic, delicat și emolient, destinat lubrifierii zonelor intime.

Gelul lubrifiant Lubrigel Dr. Soleil este incolor, inodor, nu pătează lenjeria, nu provoacă alergii și nu este spermicid.

Utilizarea de către ambii parteneri îi crește eficacitatea, durata și plăcerea.

Amplifica senzatiile!