Chiar dacă este martie și gândul ne zboară la nisip și briză, iar în ureche auzim cum se sparge valul, trebuie să știm că pielea trebuie pregătită înainte de sezonul estival.

De la hidratare, la fondul de ten, de la lipstick la crema cu protecție solară, trecerea de la sezonul rece la cel cald, la fel ca și în natură se va face cu un sezon intermediar de pregătire a pielii.

După luni întregi petrecute mai mult în interior și utilizarea excesiv a măștilor de protecție, curățarea tenului și folosirea cremelor hidratante, urmat de utilizarea produselor cu rol protector în fața razelor UV este absolut necesară, odată ce temperaturile încep să crească.

Întotdeauna tratamentele de orice fel se aplică pe pielea curațată. Un peeling este recomandat o dată pe lună. Curățarea pielii se poate face cu produse non agresive: spumă, gel sau lapte demachiant.

Apoi urmează etapa de hidratare cu ser, cremă, gel de față. Pentru zona ochilor se vor folosi produse speciale, pielea fiind mult mai subțire și mai sensibilă.

E bine de reținut că primăvara, la fel ca vara, este tot o perioadă cu un risc mai mare de arsuri solare și de daune provocate de expunerea la soare.

Prin urmare îți recomandam o cremă de față cu FPS potrivit tenului tău (15, 20, 30) în fiecare dimineață, înainte să ieși din casă, și reaplică produsul din nou înainte de orice activitate pe care o desfășori în aer liber de-a lungul zilei.

Chiar daca soarele nu este la fel de puternic ca în lunile de vară, el poate leza pielea.

Pielea ta , povestea ta nu este doar un motto, ci un îndemn la conștientizare și un mod de viață.

Pe lângă sfatul de a folosi protecție solară, vă reamintim că pielea este un organ căruia ii place foarte mult hidratarea. Hidratarea se face atât din interior, cât si la exterior.

Produsele pe care specialiștii Dr. Soleil le-au dezvoltat, respectă standardele actuale, sunt obținute din ingrediente naturale și nu sunt testate pe animale.

Ne bucurăm ca ne-ați ales să facem parte din modul vostru de viață și vă asigurăm că vom face în continuare produse și mai eficiente, care să țină pasul cu exigențele și provocările pe care ni le oferiți.

Impreună vom căuta soluții pentru un ten frumos și sănătos!