Pentru a comanda online pe www.drsoleil.ro este necesar să vă creați un cont de client ori puteți opta pentru o comandă rapidă, fără crearea contului.

Datele pe care le introduceți la înregistrare trebuie să fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale și pentru a putea fi contactați de un reprezentant de vânzări pentru verificarea comenzii și mai departe de către curier pentru livrare. Va rugăm să verificați înainte de finalizarea comenzii dacă adresa de email, adresa de livrare sau numărul de telefon sunt scrise corect, în caz contrar nu veți primi informare despre statusul comenzii, iar comandă dvs. nu va putea ajunge la adresa solicitată.

După ce va creați un cont, va puteți bucura de o experiență de cumpărături completă pe www.drsoleil.ro. 

Produsele dorite le gășiți ușor, fie selectând din meniul principal categoria care va interesează, fie căutând după nume, folosind bară de căutare din partea de sus a paginii. Dacă dați click pe produs se vor afișa informațiile detaliate.

Lansarea comenzii prin intermediul site-ului www.drsoleil.ro este metodă pe care noi o recomandăm deoarece:

- ne ajută să identificăm clar produsele selecționate și cantitățile dorite;

- ora comenzii, precum și datele dvs. de livrare sunt certe, eliminându-se astfel erori ce pot apărea în conversațiile telefonice;

- puteți vizualiza în orice moment stadiul comenzii dumneavoastră, acesând-va contul;

www.drsoleil.ro efectuează livrările folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier, Sameday sau Cargus, iar costul de transport este 19 lei sau 11.99 la locker Sameday. Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiază de transport gratuit!

Pentru comenzi telefonice sunați la numerele de telefon:  +40.788.920.108; +40.730.649.383

Comenzi sau informații suplimentare pe email la adresa: comenzi@drsoleil.ro.ro