logo-about-us.png

ISTORIC

În 1991, o familie de medici români împreună cu un grup de farmaciști francezi au fondat Dr. Soleil – Produse Cosmetice.

Numele a fost simplu de ales: familia medicilor români fondatori, se numește SOARE, astfel că am transpus în franceză profesia și numele lor. Mai departe, a fost multă muncă.

Am început timid, producând o gama de 6 produse, într-un spațiu de doar 50 mp.

Dar misiunea noastră s-a creionat de la bun început: cercetarea și producția de produse dermato-cosmetice românești, de calitate!

Dr. Soleil a fost primul producător privat, român, de produse cosmetice. În plus, Dr. Soleil a fost primul producător român de produse pentru protecție solară.

Fiind primii, ne-am lovit de multe obstacole însă cu multă pasiune și determinare le-am depășit pe fiecare în parte, astfel încât împlinim 31 de ani de activitate pe piață românească.

De-a lungul timpului, ne-am îmbunătățit în continuu formulele, ne-am diversificat produsele, am introdus produsele noastre în lanțuri comerciale consacrate și ne-am adaptat cerințelor pieței.

Din 2012 am pășit și în sfera online-ului, adaptându-ne evoluției tehnologice.

ECHIPA

Echipa este formată din cei 2 medici fondatori, farmaciști, ingineri chimiști, preparatori și operatori logistică, toți cu experiență și vechime, atât în domeniu, cât și în companie.

PRODUSELE

Produsele Dr. Soleil se bazează pe extracte vegetale naturale. Pe parcursul timpului am renunțat la substanțe precum parabenii, pentru a atinge o calitate superioară a produselor noastre.

Toate produsele sunt testate și au certificate de calitate, fiind notificate la nivel european.

MISIUNE

Dr. Soleil a pornit cu misiunea de a produce în România produse dermato-cosmetice bazate pe principii active naturale.

De-a lungul timpului, am fost preocupați să concepem și să oferim produse pe baza de ingrediente cât mai naturale, ce să răspundă nevoilor individuale ale clienților.

Punctul forte al gamelor Dr. Soleil constă în calitatea produselor și în excelentul raport calitate-preț.

Misiunea Dr. Soleil este de a îngriji orice tip de piele într-un mod simplu și totodată sănătos.

Credem cu tărie că E SIMPLU SĂ FII FRUMOASĂ!

VALORI

Calitatea este prima noastră grijă și este valoarea de la care nu ne abatem.

Din 2006 suntem certificați SR EN ISO 9001:2001, că o dovadă în plus, a standardelor de calitate pe care le aplicăm. Fiecare produs este rezultatul unei cercetări amănunțite începând de la rețeta de producție și materia prima folosită, până la continuă testare.

img2.jpeg