Pentru a putea efectua cumpărături online în magazinul nostru este necesar să cunoașteți următoarele:

www.drsoleil.ro comercializează produse originale;

Pentru a putea efectua o comandă este necesar să urmați toți pașii până la finalizarea comenzii completând câmpurile obligatorii;

Produsele comandate vor fi livrate prin curier, la adresa de livrare furnizată, în termenele comunicate la confirmarea comenzii;

Livrarea se va efectua prin curier rapid Fan Courier, Sameday sau Cargus numai pe teritoriul României. Valoarea transportului este 19 lei.

Expedierea poate fi gratuită pentru perioade clar stabilite, în situații de oferte speciale lansate pe www.drsoleil.ro sau prin newsletter ori alte canale media de informare. Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare de peste 150 lei. Expeditia la Locker Sameday este 11.99 lei.

Livrarea în 1-2 zile lucrătoare.

În momentul efectuării și confirmării comenzii dumneavoastră «semnați» contractul de vânzare- cumpărare cu www.drsoleil.ro;

Stocurile afișate au caracter orientativ și pot suferi modificări în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă, pe motiv de lipsa stoc, cu o reconfirmare telefonică în prealabil.

Imaginile de produs nu creează obligații contractuale.

Observațiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau conținutul coletului primit se fac în momentul recepției, astfel puteți refuză primirea și plata coletului. Orice reclamație ulterioară, cu privire la aceste aspecte este nulă.

Va dorim să aveți o experiență cât mai plăcută pe siteul www.drsoleil.ro și va stăm la dispoziție pentru orice informație, la adresa de email comenzi@drsoleil.ro sau telefonic 0730.649.383.