Conform cerințelor noului Regulament de Protecție a datelor personale 2016/679 adoptat de Uniunea Europeană, intrat în vigoare de la dată de 25 mai 2018 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. VISION TRADING GRUP S.R.L, Stradă Macului nr.17 loc. Chitila, jud. Ilfov , fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J40/9516/1998, având Cod Unic de Înregistrare RO 11059852 are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Prin completarea paginii de înregistrare cont pe site-ul www.drsoleil.ro, va dați acordul în mod expres că datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, număr de telefon, adresa personală/de livrare) să între în baza de date a societății S.C. VISION TRADING GRUP SRL, Strada Macului nr.17 loc. Chitila, jud. Ilfov și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta, în conformitate cu Regulamentul de Protecție a Datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la dată de 25 mai 2018.

Scopul colectării datelor dvs. de către S.C. VISION TRADING GRUP S.R.L este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing, mesaje de răspuns referitoare la întrebările d-voastră despre produsele Dr.Soleil, pentru tranzacțiile făcute prin intermediul site-ului www.drsoleil.ro, dar și imbunatatirii experientei oferite pe site, a diverselor analize sau raportari privind modul de functionare al site-ului sau a preferintelor de consum ale vizitatorilor site-ului.

Datele dvs. sunt destinate utilizării de către S.C. VISION TRADING GRUP S.R.L, prin angajații săi și nu vor fi dezvăluite terților, cu excepția societatilor de curierat cu care avem parteneriate, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, cu care VISION TRADING GRUP S.R.L. are un acord de confidențialitate sau la solicitarea organelor fiscale sau alte autoritati competențe de control.

Datele cu caracter personal nu vor fi transferate în state din afară Uniunii Europene.

S.C. VISION TRADING GRUP S.R.L. garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere conform noului Regulament pentru Protecția datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la dată de 25 mai 2018.

Conform noului Regulament pentru Protecția datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la dată de 25 mai 2018, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea lor.