Procedura de returnare a produselor achiziționate de pe siteul www.drsoleil.ro este următoarea:

- Conform O.G.34/2014:

Cu excepția cazurilor prevăzute la articolul 16, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13, alin. (3) și la art.14, în urmă completării formularului din site.

Contravaloarea returului este suportată de client. Returul se face prin curier la adresa Str. Macului 17, loc. Chitila, jud. Ilfov.

Rambursarea sumei primite se face în termen de maxim 14 de zile din momentul recepționării produsului returnat, prin transfer bancar în contul clientului.

Produsul poate fi returnat doar dacă îndeplinește următoarele condiții:

- nu este desfăcut, desigilat, folosit sau deteriorate ambalajul;

- nu conține urme de utilizare

- este împachetat corespunzător pentru transport

- include toate documentele cu care a fost expediat

- include și cadourile primite sau toate produsele care fac obiectul unui pachet sau a unei oferte promoționale (1+1 gratuit)

IMPORTANT!   Cosmeticele sau produsele de îngrijire personală NU POT fi returnate după desigilare și/sau utilizare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă.

Dacă ai primit alt produs decât cel comandat, acesta ți se va înlocui cu produsul din comandă.

Dacă ai primit o comandă incompletă, te rugăm să ne sesizezi nu mai târziu de data primirii coletului pentru a face verificările necesare și rezolvarea situației.

 Va stăm la dispoziție pentru informații referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0730649383 sau pe email comenzi@drsoleil.ro.