Bine ați venit pe site-ul www.drsoleil.ro

Folosirea acestui site implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la Termenii și condițiile de utilizare și a Politicii de confidențialitate.

De aceea, vă rugăm să studiați cu atenție aceste condițîi generale.

Proprietarul acestui site este VISION TRADING GRUP SRL.

În cuprinsul acestor Condiții generale proprietarul va fi denumit generic drsoleil.ro.

Drsoleil.ro își rezervă dreptul de a actualiza/schimba/modifica fără o notificare prealabilă aceste Condiții generale și conținutul site-ului.

Pentru a evita orice neînțelegere este recomandabil să verificați aceste secțiuni de fiecare dată când accesați site-ul și doriți să efectuați operațiuni pe acesta. În acest fel veți acționa în cunoștință de cauza.

Va mulțumim!

I. Termeni și condiții de utilizare

I.1. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.drsoleil.ro, incluzând în această noțiune texte, fotografii, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.drsoleil.ro și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul drsoleil.ro scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.drsoleil.ro asigură utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site în scopul cumpărării produselor și informării de specialitate, dar nu îi conferă dreptul de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi în scopuri comerciale acest site fără acordul expres și în scris al www.drsoleil.ro.

I.2. Legături către alte site-uri

www.drsoleil.ro nu răspunde și nu poate fi făcută responsabilă de conținutul (înțelegând prin această inclusiv natură lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.drsoleil.ro.

Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

I.3. Comunicări electronice

Prin folosirea site-ului www.drsoleil.ro pentru cumpărarea de produse și/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul își dă acceptul implicit pentru primirea notificărilor în format electronic de la www.drsoleil.ro, incluzând în această categorie comunicări prin e-mail și/sau anunțuri pe site.

De asemenea, www.drsoleil.ro respectă libertatea de opțiune și oferă posibilitatea utilizatorilor să-și exprime dorința de a nu mai primi comunicări electronice, stopând prin această comunicarea pe e-mail din partea www.drsoleil.ro.

I.4. Responsabilități privind produsele comercializate

www.drsoleil.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul acestui site.

www.drsoleil.ro nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Produsele livrate de www.drsoleil.ro sunt în ambalajul original, nefolosite anterior. De aceea, www.drsoleil.ro nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanțe sau probleme în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusă la cunoștință www.drsoleil.ro în maximum 48 de ore de la primirea/livrarea produselor, urmând că această să fie analizată pentru rezolvare.

www.drsoleil.ro nu garantează că prezentările produselor sau orice alte elemente de conținut al site-ului sunt lipsite de erori sau că site-ul oferă informații complete.

De asemenea, www.drsoleil.ro nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea site-ului, informațiile și conținutul acestuia.

I.5 Declinarea responsabilității

a. Privind informațiile www.drsoleil.ro comercializează produse testate și verificate.

Prezentarea produselor (texte și imagini) sunt proprietatea drsoleil.ro.

De asemenea, www.drsoleil.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de afișare pe site în ceea ce privește prețurile sau alte informații legate de produse, direct sau indirect.

În cazul în care prețurile sau alte informații referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, www.drsoleil.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre problema apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate

www.drsoleil.ro nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile din alte motive. Apariția unei astfel de situații va fi comunicată în cel mai scurt timp clientului care a lansat o comandă care cuprinde produse în această situație.

c. Privind acesarea site-ului

www.drsoleil.ro nu garantează că site-ul, server-ul pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la www.drsoleil.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, www.drsoleil.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea/accesarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site.

I.6 Securitatea datelor pesonale

În ce privește confidențialitatea datelor și informațiilor culese de www.drsoleil.ro va rugăm să accesați secțiunea Politică de confidențialitate.

1.7 Drept aplicabil. Mod de soluționare litigii

Termenii și condițiile de folosire ai acestui site se supun legislației române.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea oficială a reclamației (prin poștă, fax sau e-mail).

În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competență instanța judecătorească din aceeași structura administrativă cu sediul VISION TRADING GRUP.

1.8 Dispoziții finale

Prin lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

1.10 Contact - sediu social

VISION TRADING GRUP SRL, Str. Macului, nr.17, Chitila, județul Ilfov.

CIF RO11059852; Reg.Com. 40/9516/1998

Tel: +40.788.920.108;+40.730.649.383; email: comenzi@drsoleil.ro

IBAN: RO74 BACX 0000 0011 6777 5001, UNICREDIT BANK

Actualizat: 01.02.2022

II. Politica de confidențialitate

www.drsoleil.ro este conștient de importantă protejării informațiilor colectate despre utilizatorii site-ului. Acest document reglementează modul în care www.drsoleil.ro utilizează aceste informații.

Prin utilizarea site-ului www.drsoleil.ro acceptați politică de confidențialitate a datelor, prezentată în cele ce urmează.

II.1. Definițîi

a. date cu caracter personal - orice informațîi referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identitățîi sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

c. stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidență a datelor cu caracter personal - orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structura este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;

e. operator - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

g. destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunica date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime - date care, datorită originii sau modalitățîi specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;

i. date de tip « business contact » date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizațîi, în această calitate. Datele tip “business contact” nu întră în categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice - date care au fost obținute că urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

II.2. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politică”) descrie modalitățile în care noi, societatea S.C. VISION TRADING GRUP SRL, procesăm informațiile aduse la cunoștință noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Societatea noastră are sediul în Stradă Macului nr.17 loc. Chitila, jud. Ilfov, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J40/9516/1998, având Cod Unic de Înregistrare RO 11059852.

Politică de confidențialitate descrie tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, prin prezența politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a va exercită drepturile.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informațîi privind serviciile societății noastre respectiv produsele, ofertele noastre precum și despre cele mai noi evenimente științifice.

Va rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a află mai multe informațîi despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștință noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politică noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului S.C. VISION TRADING GRUP SRL. (www.drsoleil.ro)

S.C. VISION TRADING GRUP SRL se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor precum și Legea 190/2018 pentru punerea în aplicare a Regulamentul UE 679/2016.

II.3. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru a avea acces la serviciile/produsele/evenimentele noastre, vi se va solicită furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare sau pentru plasarea comenzilor de produse sau servicii.

Prin urmare, colectăm date cu caracter personal prin crearea sau actualizarea contului pe care îl înregistrați pentru utilizarea website-ului.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea înregistrării unui cont și, în consecință, la imposibilitatea accesării serviciilor/produselor/evenimentelor noastre.

Datele solicitate pot include: numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, domiciliul sau reședința, adresa de facturare, adresa de livrare.

II.4. SCOPURILE PRELUCRĂRII

Activități comerciale de vânzare, respectiv pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și S.C. VISION TRADING GRUP SRL (preluarea, validarea, expedierea, facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, returnarea produselor).

Îndeplinirea obligațiilor legale ale societății noastre în contextul realizării operațiunilor de vânzare (obligații financiar-fiscale).

Reclamă, marketing și publicitate: pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (poștă, email, sms) a informarilor comerciale privind produsele/ ofertele/evenimentele noastre.

În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al site-ului sau a preferințelor de consum ale vizitatorilor site-ului.

II.5. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

Prelucrarea este necesară pentru încheierea unui contract (în ceea ce privește operațiunile de vânzare, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale).

Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale (în ceea ce privește operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a va putea oferi serviciile prin intermediul site-ului)

Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Aveți posibilitatea de a va retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email sau prin accesarea opțiunii de dezabonare prin accesarea secțiunii ”Contul meu”.

Interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiență dumneavoastră pe site. Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

II.6. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

VISION TRADING GRUP SRL prelucrează datele cu caracter personal doar pe perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate.

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreagă perioada a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabila/arhivare.

În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator sau a consimtamantului privind transmiterea de informări, datele vor fi prelucrate până la momentul dezactivarii contului, respectiv până la momentul dezabonarii dumneavoastră. Ștergerea contului nu va avea că efect automat ștergerea datelor cu caracter personal, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

În cazul prelucrării datelor exclusiv în baza solicitării dumneavoastră de furnizare de newsletter privind ofertele/evenimentele noastre, prelucrarea se va efectua numai până la momentul dezabonarii dumneavoastră.

II.7. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, VISION TRADING GRUP SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului, precum societăți de curierat, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, ori la solicitarea organelor fiscale sau alte autorități competențe de control.

Datele cu caracter personal nu vor fi transferate în state din afară Uniunii Europene.

II.8. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dreptul de a solicită accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la VISION TRADING GRUP SRL, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către VISION TRADING GRUP SRL și dreptul de a fi informat cu privire la respectivă prelucrare;

Dreptul de a rectifică datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;

Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL, ștergerea datelor dumneavoastă cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsură în care VISION TRADING GRUP SRL are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu, în cazul vânzării de produse/înregistrarea operațiunilor contabile.

Datele pot fi șterse în următoarele situații:

- acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

- în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

- în cazul în care va opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

- în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

- în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

- datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:

1. (I) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;

2. (II) procesarea este nelegală și prin urmare, va opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării;

3. (III) VISION TRADING GRUP SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a va opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare că datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul că aceste date să fie transmise de către VISION TRADING GRUP SRL către alt operator de date, în măsură în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

Dreptul la opoziție, reprezintă dreptul că în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să va opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care VISION TRADING GRUP SRL are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau va afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competențe, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către VISION TRADING GRUP SRL.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

II.9. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

VISION TRADING GRUP SRL. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri.

Va informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru oricare și toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezența consimtiti să notificați în scris reprezentanții VISION TRADING GRUP SRL indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră și respectiv a contului dumneavoastră. VISION TRADING GRUP SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat că urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

II.10. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Conținutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagină pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative va vom informa depre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită întră în vigoare la dată publicării pe website. Responsabilitatea de a verifică conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document va revine în totalitate.

II.11. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezența Politică de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să va exercitati drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, va rugăm să ne scrieți la următoarea adresa: Str. Macului, nr. 17, comună Chitila, jud. Ilfov, sau prin e-mail la adresa: comenzi@drsoleil.ro.